Nica rau. Prosta shtii tu cum ii la Asachi - ei is primii la greve, demonstratii, etc. Pe de asupra propaganda nationalista merge bine acolo. Nu pot sa spun ca pe mine acolo m-au influentat sa fiu asa cum sunt, posibil ca as fi avut tot aceleasi pareri si daca invatam in alta shcoala, dar mi-a placut in Asachi faptul ca nu eram eu unicul cu asa pareri. M-am simtit mai liber.
Cinstit vb pe mine mo influentzat mai mult tatal meu, kitedata avem conflikturi din kauza prin4ipiilor lui
Ei si asta-i drept. Dar nu tot timpul. Adica da, lor le place sa se suie in cap, dar eu socot ca tot bravii nostri moldoveni is vinovati ca le dau voie sa se catzere in cap. M-am ciocnit des de asta. Si mai au moldovenii nostri si alte "plusuri" de care mi-e rusine.
Ashay moldovanul
Pinakind nu ajung la sapa de lemn shi se trezesc ca nau ce minca, doar atunci se mai trezesk
Off, iti merge tie Eu abia pe la mijlocu lu septembrie am ajuns si pe acolo. Si o fost tare ghini. Inainte de asta toata vara n-am fost nicaieri - de vina ii OGame
Imi merge ? mie ? )))
Hmm nash zice in fiekare simbata duminica ma duc acolo sap, prashasc, zmulg burianu pe urma cu gazificarea mam saturat off
Shi ce crezi ?! Anul acesta doar de 3 ori mam scaldat si odata am facut un gratar cu vecinii in rest munca munca shi yarashi munca