Imperium

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Imperium » Обо всём » International Forum

International Forum

Сообщений 91 страница 120 из 196

91

Nica rau. Prosta shtii tu cum ii la Asachi - ei is primii la greve, demonstratii, etc. Pe de asupra propaganda nationalista merge bine acolo. Nu pot sa spun ca pe mine acolo m-au influentat sa fiu asa cum sunt, posibil ca as fi avut tot aceleasi pareri si daca invatam in alta shcoala, dar mi-a placut in Asachi faptul ca nu eram eu unicul cu asa pareri. M-am simtit mai liber.

Cinstit vb pe mine mo influentzat mai mult tatal meu, kitedata avem conflikturi din kauza prin4ipiilor lui :D

Ei si asta-i drept. Dar nu tot timpul. Adica da, lor le place sa se suie in cap, dar eu socot ca tot bravii nostri moldoveni is vinovati ca le dau voie sa se catzere in cap. M-am ciocnit des de asta. Si mai au moldovenii nostri si alte "plusuri" de care mi-e rusine.

Ashay moldovanul :(
Pinakind nu ajung la sapa de lemn shi se trezesc ca nau ce minca, doar atunci se mai trezesk

Off, iti merge tie  Eu abia pe la mijlocu lu septembrie am ajuns si pe acolo. Si o fost tare ghini. Inainte de asta toata vara n-am fost nicaieri - de vina ii OGame

Imi merge ? mie ? )))
Hmm nash zice in fiekare simbata duminica ma duc acolo sap, prashasc, zmulg burianu pe urma cu gazificarea mam saturat off
Shi ce crezi ?! Anul acesta doar de 3 ori mam scaldat si odata am facut un gratar cu vecinii in rest munca munca shi yarashi munca :)

0

92

Ne-am dat ceasul de-ntalnire
Cand se tulbura-n fund lacul,
Si-n perdeaua lui subtire
Isi petrece steaua acul.

Cata vreme n-a venit -
Ma uitam cu dor in zare.
Orele si-au impletit
Acul lor cu acul mare.

Iar acum c-o vad venind,
Pe poteca solitara,
De departe simt un jind,
Si-as dori sa mi se para.
/Tudor Arghezi/

0

93

LES ÉCOLIERS

Sur la route couleur de sable,
En capuchon noir et pointu,
Le 'moyen', le 'bon', le 'passable'
Vont à galoches que veux-tu
Vers leur école intarissable.

Ils ont dans leurs plumiers des gommes
Et des hannetons du matin,
Dans leurs poches du pain, des pommes,
Des billes, ô précieux butin
Gagné sur d'autres petits hommes.

Ils ont la ruse et la paresse
Mais l'innocence et la fraîcheur
Près d'eux les filles ont des tresses
Et des yeux bleus couleur de fleur,
Et des vraies fleurs pour leur maîtresse.

Puis les voilà tous à s'asseoir.
Dans l'école crépie de lune
On les enferme jusqu'au soir,
Jusqu'à ce qu'il leur pousse plume
Pour s'envoler. Après, bonsoir !

/Maurice Fombeure/

Отредактировано Gebeleysis (2007-01-26 08:14:06)

0

94

Il faut savoir

Il faut savoir encore sourire
Quand le meilleur s'est retiré
Et qu'il ne reste que le pire
Dans une vie bête à pleurer

Il faut savoir, coûte que coûte
Garder toute sa dignité
Et malgré ce qu'il nous en coûte
S'en aller sans se retourner

Face au destin qui nous désarme
Et devant le bonheur perdu
Il faut savoir cacher ses larmes
Mais moi, mon cœur, je n'ai pas su

Il faut savoir quitter la table
Lorsque l'amour est desservi
Sans s'accrocher l'air pitoyable
Mais partir sans faire de bruit

Il faut savoir cacher sa peine
Sous le masque de tous les jours
Et retenir les cris de haine
Qui sont les derniers mots d'amour

Il faut savoir rester de glace
Et taire un cœur qui meurt déjà
Il faut savoir garder la face
Mais moi, mon cœur, je t'aime trop

Mais moi, je ne peux pas
Il faut savoir mais moi
Je ne sais pas...

/Charles Aznavour/

0

95

iaka voi ganitsi aishia ku limbele voastre straine :))

0

96

Sper ca asta inseamna ca ti-o placut :)

0

97

iasna ka da , numa ka nu prea m-am razbirit eu in tati astea , da ..TAK DERJATI :)

0

98

Asta-s doua poezii pe care ne-o pus sa le-nvatam la scoala. Si, dupa cum s-o vazut, eu inca le mai tin minte dupa vreo 10 ani. Da poezia urmatoare vaabshe in claa I am invatat-o. Si nici nustiu a cui e...

Patient un peu
Mon triste automne
Toujours pluvieux
Et monotone

O ! Belle été,
C’est n'est pas bon
De nous quitter !

Garde tes pluies,
Mon triste automne,
Garde tes feuilles,
Mon bel automne…

Кто узнает что это за стишок и кто автор - даю 2М ресов. Сразу говорю - Гугл и Яхуу послали меня подальше.

0

99

da eu vashe nu invatsam poeziele la shkoala , profesorii shtiau asta shi ni4i nu ma intrebau :)

0

100

Patronul şi cofondatorul grupului Microsoft, Bill Gates, a lansat luni seară la New York ultima versiune a popularului sistem de operare Windows, Vista, care începând de la miezul nopţii este disponibil pentru clienţii din întreaga lume.”Vista este cheia noii ere digitale”, a afirmat Bill Gates în faţa mai multor sute de jurnalişti pe care cel mai mare producător mondial de software i-a invitat la Nokia Theatre de pe Broadway. Pentru ziua de ieri, Microsoft a pregătit evenimente de promovare a Windows 2007 în mai multe ţări, Vista urmând să fie însoţit de noua versiune a pachetului Microsoft Office 2007.”Este cea mai mare lansare din istoria companiei noastre”, a declarat preşedintele director executiv de la Microsoft, Steve Ballmer.

0

101

shi kam shi atnashenie are asta fata de mine ? jokurile n-au sa miarga , sau o sa tupeaska netul ?

0

102

Hz idee nu am, chi da asta
)))
Am gasito shi am puso  )))

0

103

aishia mai bine om afisha novostele legate de kalitatea vinului moldovenesk ..nu shi a sfeklometsinului :)))

0

104

Eu iaca ieri am trimas posylka lu tat'nio in UK. Si am pus acolo un litru de kagor. Asta asha, la tema :D

0

105

Liubimii al meu ..mmm kagor :))

0

106

nio abeshit un prieten din ganjawars ka ne du4em la el la kishinau , laun paharel de kagor , da asha shi inka nu niam intilnit noi pentru asha 4eva :)) ashtept ku nerabdare vriun offline , ka sa ii mai vad :))
da aishia offlineuri se fak ?

0

107

Ich verstehe nichts  :wacko:

0

108

maia tvaia ne panimati :)))

0

109

Kakoy kagor ?
Vinitz la mine vara la daci la vadul luy voda akolo [ shashlik, padruji, nistru, aer curat ], intratz in bechiu meu!!! nu va trebu nish ogame nish pi draku :P

0

110

te prind la kuvint ?:)))
numa eu is mititel shi sa nu ma imbatatsi tare OK ?:))

0

111

Bez B

numa eu is mititel shi sa nu ma imbatatsi tare OK ?

Te fac tufla  $)))
Principalu pe radachi say alung
Da vinitz ku hav4ik shi ku padruji !!!  )))

0

112

mo fakut tufa la pashtele trekut , prima data m-am imbatat atun4i :)) psc , 2 zile nu puteam merge normal :)) da de hav4ik nus probleme , ne skidanim noi , offline fa4em pe undeva ?? :) la kodri , glavna sa shii unde de skaldat :))

0

113

glavna sa shii unde de skaldat

este un plyaj privatnii )

0

114

da kum  ku razreshenia akolo ?:)

0

115

Gg! yi kruta iarna sa visezi la vara :)

0

116

i ne gavari .. nish nai idee 4e tare vreau sa ma skald :)) shi kid ma gindesk ka ku 2 ani in urma ma temiam sa ma bag in iaz :)) (nu puteam inota :)))

0

117

da kum ku razreshenia akolo ?

Ini gasitz nie o padruga shi va fak razrishenie  )))

Gg! yi kruta iarna sa visezi la vara

Djeb da chi ini may ramine de fakut ?  :D

0

118

:)))

0

119

Da voi stiti ca sunt oleaca de moldoveni in alians. Mai concret vrio 14. Si asta inca nu-s sigur ca i-am numarat pe toti, ca sunt unii care nu intra pe forum voobshe si nu stiu ce zace intr-insii. Ia-te spisok:
OleiUs
MasterOfOrion
mort
ZamolxeS
Aracul
Gebeleysis
CorSaDe
manyak
F-117
Kardan
GeroNimo
h0mm
Akaiets
Ko4eBHuK

Asa ca la vara... duplim dacea :D

(Am corectat)

Отредактировано Gebeleysis (2007-02-06 14:40:20)

0

120

pe Ko4eBHuK l-ai uitat , el ii sosedu meu , il kiama Petrea + amu il ajut pe un patsan sa se ridi4e , Diavolionok , in real Igor .. el tot va veni in all daka lati primi , numai intai sa stringa vrio50~100k a4ioashe :))

0

Вы здесь » Imperium » Обо всём » International Forum